Online ételrendelés Asztalfoglalás

ABOUT

ANGOL!!!!!A kávézónk Budapesttől 55, Balassagyarmattól 25 kilóméterre található, mely a 2-es számú főútvonal mellett helyezkedik el a Börzsöny és a Cserhát határán. Gyönyörű fekvése miatt kedvelt turista útvonalak kiinduló pontja. Kávézónkra jellemző a modern, letisztult dizájn, közvetlen hangulat és atmoszféra, mely legnagyobb örömünkre népszerű csomóponttá, közösségi térré tette. 

Régi álmunk vált valóra, amikor 2019 decemberében elindítottuk Nógrád megye első specialty kávézóját, mellyel a világos pörkölésű, újhullámos kávékultúra szeretete és terjesztése mellett tettük le a voksunkat.

 

 

 

 

Kávézónk kínálatában a sütemények és delikátesz termékek mellett a klasszikus és újhullámos brunch fogások is megtalálhatóak. 

Várjuk a kávéturistákat, akik már ezt a műfajt megkedvelték és keresik.

Várjuk a kíváncsiakat, akik lelkesek és nyitottak egy új, magas minőségű kávézásra. Örömmel kóstoltatunk és mesélünk Nektek, kedves Vendégeink, akik csak kíváncsiságból tértek be hozzánk baráti, családi beszélgetésre, finom sütire és brunchra, egészséges, tápláló levesre, salátára, vagy ha egy könnyed ebédre vágytok.

Üzleti megbeszélések, kisebb céges tréningek, partyk helyszínei vagyunk, nyitottak minden új ötletetekre, helyszínt biztosítva örömteli pillanataitoknak.