Online ételrendelés Asztalfoglalás

KÁVÉZÓ

Saját pörkölőüzemünkhöz érkezik meg hosszú útjáról, az ültetvényről a zöldkávé, mely csészédben egy izgalmas, változatos ízvilágú italt eredményez.  Felismerhetőek benne a termőterületre és fajtákra jellemző ízjegyek, melyet a pörkölőmester tudása  - kézjegye tesz egyszerivé és megismételhetetlenné.

Megtudhatod, mely termőterületről, kinek a farmján termett a gyümölcs, mely feldolgozó állomáson, s milyen módszerrel dolgozták azt fel. Kávézónkban ezen gondos szakemberek munkájának gyümölcsét kérheted baristáinktól, akik képesek előcsalogatni a legoptimálisabb ízprofilt,  akár espressot, tejes italt vagy filterkávét kóstólnál meg.

A tortákon, süteményeken kívül neves mesterek és manufaktúrák csokloládéi, bonbonjai, teái és borai, gourmet ajándékai kerültek ki a polcainkra. Kézműves kekszeinket és finomságainkat a legkíválóbb alapanyagokból készítjük adalék- és tartósítószermentes hitvallásunkkal.

Külön figyelmet szentelünk speciális táplálkozási igényű vendégeinkre: palettánkat szélesítik glutén,-laktóz,-cukormentes, vega vagy vegán termékeink. 

Aktuális étlapunkat itt érheted el.

Ha jól érezted magad, elégedett voltál az R Coffee nyújtotta élményekkel, kérlek írd meg a TripAdvisoron vagy a Google rendszerében. Jelöld be Facebook vagy Instagram oldalunkat. Köszönjük!